Castle Drogo, Devon

 Castle Drogo, Devon

Paul King
Alamat: Drewsteignton, deukeut Exeter, Devon, EX6 6PB

Telepon: 01647 433306

Website: //www .nationaltrust.org.uk/castle-drogo/

Milik: National Trust

Waktu bubuka : Waktu muka pikeun wewengkon béda situs rupa-rupa sapanjang taun. Tingali situs wéb National Trust kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Akses umum : Sababaraha daérah kastil sareng lapangan henteu tiasa diakses ku korsi roda sareng anu mobilitas terbatas. Tempo ramatloka pikeun detil salajengna. Ramah kulawarga. Anjing dina kalungguhan diwenangkeun di padesaan jeung wewengkon taman informal. Biaya asupna ditagihkeun.

Imah nagara jeung puri deukeut Exeter nu boga bébédaan minangka bénténg panungtungan nu diwangun di Inggris. Benteng ieu ditugaskeun ku Julius Drewe, pangusaha ritel anu ngadegkeun 'The Home and Colonial Stores' anu ngajantenkeun anjeunna jutawan dina yuswa 33. Pangwangunan mimiti dina struktur granit ieu di 1911 di Désa Drewsteignton anu dingaranan. Drewes 'disangka karuhun jeung inspirasi pikeun benteng, Norman Baron Drogo de Teigne. Drewe commissioned Edwin Lutyens mendesain kastil anyar na. Lutyens éta dina jangkungna Kinérja salaku arsiték imah nagara Inggris, sanggeus geus réngsé proyék Lindisfarne Castle-Na pikeun Edward Hudson, redaktur Country Life.

Tempo_ogé: Alcuin of York

Castle Drogo, nangtung dinaposisi commanding nyanghareup Walungan Teign, ditawarkeun kasempetan ngagunakeun rencana pisan béda. Sanajan kitu, Lutyens sympathetically digabungkeun téma nyaman imah jeung atmosfir abad pertengahan sakumaha manéhna di Lindisfarne. Disetél dina 600 hektar taman sareng taman formal, Castle Drogo mangrupikeun interpretasi modéren téma abad pertengahan. The Stark, blok ngawangun exterior granit kalawan jandéla mullioned ngandung nyaman tapestry-hung kamar Wabah Perang Dunya Kahiji jeung Great Depresi nyangsang proyék rada sarta benteng teu réngsé dugi 1930, sataun saméméh Drewe maot. Putu sareng incu Drewe masihan harta ka National Trust dina 1974.

Tempo_ogé: Spencer Perceval

Paul King

Paul King mangrupikeun sejarawan anu gairah sareng penjelajah avid anu parantos ngadedikasikeun hirupna pikeun mendakan sajarah anu pikaresepeun sareng warisan budaya Inggris anu beunghar. Dilahirkeun sareng digedékeun di padésan megah Yorkshire, Paul ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun carita sareng rusiah anu dikubur dina bentang kuno sareng landmark bersejarah anu aya di bangsa. Kalayan gelar dina Arkeologi sareng Sejarah ti Universitas Oxford anu kasohor, Paul parantos mangtaun-taun nyéépkeun arsip, ngagali situs arkéologis, sareng ngalaksanakeun perjalanan petualangan di Inggris.Kacintaan Paul pikeun sajarah sareng warisan tiasa ditingali dina gaya tulisanna anu jelas sareng pikaresepeun. Kamampuhan pikeun ngangkut pamiarsa deui dina waktosna, neuleumkeun aranjeunna dina tapestry anu pikaresepeun ti jaman baheula Inggris, parantos nampi anjeunna reputasi anu dihormat salaku sejarawan sareng juru dongéng anu kasohor. Ngaliwatan blog na anu pikaresepeun, Paul ngajak pamiarsa pikeun ngiringan anjeunna dina éksplorasi virtual harta sajarah Inggris, ngabagi wawasan anu ditalungtik, anekdot anu pikaresepeun, sareng fakta anu teu dipikanyaho.Kalayan kayakinan anu kuat yén pamahaman jaman baheula mangrupikeun konci pikeun ngabentuk masa depan urang, blog Paul janten pituduh anu komprehensif, nampilkeun pamiarsa ku rupa-rupa jejer sajarah: ti bunderan batu kuno anu misterius di Avebury dugi ka kastil sareng karaton anu megah anu pernah aya. raja jeung ratu. Naha anjeun hiji seasonedenthusiast sajarah atawa batur néangan hiji bubuka kana warisan enthralling Britania, blog Paul urang mangrupa buka-ka sumberdaya.Salaku traveler seasoned, blog Paul urang teu dugi ka jilid berdebu jaman baheula. Kalawan panon getol pikeun petualangan, anjeunna remen embarks on eksplorasi on-situs, documenting pangalaman sarta pamanggihan na ngaliwatan poto stunning jeung narratives ngalakonan. Ti dataran luhur terjal Skotlandia ka desa picturesque tina Cotswolds, Paul nyandak pamiarsa sapanjang on ekspedisi na, unearthing gems disumputkeun na babagi encounters pribadi kalawan tradisi jeung adat istiadat lokal.Dedikasi Paul pikeun ngamajukeun sareng ngalestarikeun warisan Inggris ogé ngalangkungan blog na. Anjeunna aktip ilubiung dina inisiatif konservasi, nulungan mulangkeun situs sajarah jeung ngadidik komunitas lokal ngeunaan pentingna preserving warisan budaya maranéhanana. Ngaliwatan karyana, Paul narékahan henteu ngan ukur ngadidik sareng ngahibur tapi ogé pikeun ngainspirasi apresiasi anu langkung ageung pikeun permadani warisan anu beunghar anu aya di sabudeureun urang.Miluan Paul dina perjalanan anu pikaresepeun dina waktosna nalika anjeunna nungtun anjeun pikeun muka konci rahasia jaman baheula Inggris sareng mendakan carita-carita anu ngawangun hiji bangsa.