Edinburgh bersejarah & amp; Pituduh Fife

 Edinburgh bersejarah & amp; Pituduh Fife

Paul King

Fakta ngeunaan Edinburgh & amp; Fife

Populasi: 1.210.000

Tempo_ogé: The Piob Mhor, atawa Great Highland Bagpipes

Kasohor: Kastil Edinburgh, Edinburgh (ibukota Skotlandia), St Andrews Universitas

Jarak ti London: 8 – 9 jam

Gunung pangluhurna: Hukum Scald (579m)

Kadaharan lokal: Haggis, Scotch Whisky, Stovies

Bandara: Edinburgh

Pikeun sajarah jeung warisan, ieu salah sahiji wewengkon nu hese ngéléhkeun! Edinburgh, ibukota Skotlandia, didominasi ku puri bersejarah na (gambar di luhur) nu balik deui ka abad ka-12. Puseur kota hebat Edinburgh sabenerna mangrupa Situs Warisan Dunya UNESCO dibagi antara 'Kota Tua' (dumasar kana pola jalan abad pertengahan heubeul) jeung 'Kota Anyar' (diwangun dina jaman Georgian).

Edinburgh ogé maénkeun host kana festival seni internasional pangbadagna di dunya, The Edinburgh Festival. Dilaksanakeun sapanjang sabagéan ageung Agustus, festival éta nyarios samentawis dua kali lipat penduduk kota!

Tempo_ogé: David Roberts, Artis

Situasi di sabudeureun Edinburgh perenahna seueur istana, tempat perang sareng Kapel Rosslyn anu kasohor di dunya. Dipilih salaku salah sahiji lokasi pikeun pilem "The Da Vinci Code", Rosslyn Chapel dianggap boga tumbu misterius ka Knights Templar sarta pasti patut didatangan.

Ka kalér Edinburgh jeung sakuliah Forth. sasak perenahna Karajaan kuno Fife. Imah kota bersejarah StAndrews jeung universitasna, Fife kungsi jadi karajaan utama Pictish.

Situs bersejarah di Fife kaasup Lochleven Castle dimana dina 1567 Mary, Ratu Skotlandia ieu dipenjara sarta kapaksa turun tahta salaku ratu. Di tebih wétaneun county perenahna désa leutik Pittenweem dimana dina 1705, salaku hasil tina sababaraha carita liar anu dicaritakeun ku budak umur 16 taun, tilu jalma maot sareng seueur anu sanésna disiksa sacara kejam dina anu engkéna dikenal salaku Pittenweem. Ujian Dukun.

Paul King

Paul King mangrupikeun sejarawan anu gairah sareng penjelajah avid anu parantos ngadedikasikeun hirupna pikeun mendakan sajarah anu pikaresepeun sareng warisan budaya Inggris anu beunghar. Dilahirkeun sareng digedékeun di padésan megah Yorkshire, Paul ngembangkeun apresiasi anu jero pikeun carita sareng rusiah anu dikubur dina bentang kuno sareng landmark bersejarah anu aya di bangsa. Kalayan gelar dina Arkeologi sareng Sejarah ti Universitas Oxford anu kasohor, Paul parantos mangtaun-taun nyéépkeun arsip, ngagali situs arkéologis, sareng ngalaksanakeun perjalanan petualangan di Inggris.Kacintaan Paul pikeun sajarah sareng warisan tiasa ditingali dina gaya tulisanna anu jelas sareng pikaresepeun. Kamampuhan pikeun ngangkut pamiarsa deui dina waktosna, neuleumkeun aranjeunna dina tapestry anu pikaresepeun ti jaman baheula Inggris, parantos nampi anjeunna reputasi anu dihormat salaku sejarawan sareng juru dongéng anu kasohor. Ngaliwatan blog na anu pikaresepeun, Paul ngajak pamiarsa pikeun ngiringan anjeunna dina éksplorasi virtual harta sajarah Inggris, ngabagi wawasan anu ditalungtik, anekdot anu pikaresepeun, sareng fakta anu teu dipikanyaho.Kalayan kayakinan anu kuat yén pamahaman jaman baheula mangrupikeun konci pikeun ngabentuk masa depan urang, blog Paul janten pituduh anu komprehensif, nampilkeun pamiarsa ku rupa-rupa jejer sajarah: ti bunderan batu kuno anu misterius di Avebury dugi ka kastil sareng karaton anu megah anu pernah aya. raja jeung ratu. Naha anjeun hiji seasonedenthusiast sajarah atawa batur néangan hiji bubuka kana warisan enthralling Britania, blog Paul urang mangrupa buka-ka sumberdaya.Salaku traveler seasoned, blog Paul urang teu dugi ka jilid berdebu jaman baheula. Kalawan panon getol pikeun petualangan, anjeunna remen embarks on eksplorasi on-situs, documenting pangalaman sarta pamanggihan na ngaliwatan poto stunning jeung narratives ngalakonan. Ti dataran luhur terjal Skotlandia ka desa picturesque tina Cotswolds, Paul nyandak pamiarsa sapanjang on ekspedisi na, unearthing gems disumputkeun na babagi encounters pribadi kalawan tradisi jeung adat istiadat lokal.Dedikasi Paul pikeun ngamajukeun sareng ngalestarikeun warisan Inggris ogé ngalangkungan blog na. Anjeunna aktip ilubiung dina inisiatif konservasi, nulungan mulangkeun situs sajarah jeung ngadidik komunitas lokal ngeunaan pentingna preserving warisan budaya maranéhanana. Ngaliwatan karyana, Paul narékahan henteu ngan ukur ngadidik sareng ngahibur tapi ogé pikeun ngainspirasi apresiasi anu langkung ageung pikeun permadani warisan anu beunghar anu aya di sabudeureun urang.Miluan Paul dina perjalanan anu pikaresepeun dina waktosna nalika anjeunna nungtun anjeun pikeun muka konci rahasia jaman baheula Inggris sareng mendakan carita-carita anu ngawangun hiji bangsa.