Kushtet e Përdorimit

Këto Kushte përdorimi, së bashku me Politikën tonë të Privatësisë, rregullojnë përdorimin tuaj të faqes së internetit dhe shërbimeve të ofruara nga hiraeth.wales. Ju lutemi rishikoni me kujdes këto Kushte përpara se të përdorni Shërbimet, sepse ato ndikojnë në të drejtat tuaja. Duke përdorur ndonjë nga Shërbimet, ju i pranoni këto Kushte dhe pranoni të jeni të detyruar ligjërisht prej tyre.

Përdorimi i kësaj faqeje interneti është subjekt i kushteve të mëposhtme të përdorimit:

  • përmbajtja e faqeve të kësaj faqe interneti është vetëm për informacionin tuaj të përgjithshëm dhe për përdorim personal. Ai mund të ndryshojë pa paralajmërim.
  • Kjo faqe interneti përdor cookie për të monitoruar preferencat e shfletimit. Nëse ju lejoni që të përdoren cookie-t, informacioni personal i mëposhtëm mund të ruhet nga ne për përdorim nga palët e treta.
  • As ne dhe asnjë palë e tretë nuk japim asnjë garanci ose garanci për saktësinë, afatin kohor, performancën, plotësinë ose përshtatshmërinë e informacionit dhe materialeve të gjetura ose të ofruara në këtë faqe interneti për ndonjë qëllim të veçantë. Ju pranoni se informacione dhe materiale të tilla mund të përmbajnë pasaktësi ose gabime dhe ne shprehimisht përjashtojmë përgjegjësinë për çdo pasaktësi ose gabim të tillë në masën më të plotë të lejuar me ligj.
  • Përdorimi juaj i çdo informacioni ose materiali në këtë faqe interneti është tërësisht në rrezikun tuaj, për të cilin ne nuk do të jemi përgjegjës. Do të jetë përgjegjësia juaj për të siguruar që çdo produkt, shërbim ose informacion i disponueshëm përmes kësaj faqeje interneti të plotësojë tuajinkërkesa specifike.
  • Kjo faqe interneti përmban materiale të cilat janë në pronësi ose të licencuar për ne (Përveç rastit kur thuhet ndryshe). Ky material përfshin, por nuk kufizohet në, dizajnin, paraqitjen, pamjen, pamjen dhe grafikën. Riprodhimi është i ndaluar përveçse në përputhje me njoftimin për të drejtën e autorit, i cili është pjesë e këtyre termave dhe kushteve.
  • Të gjitha markat tregtare të riprodhuara në këtë faqe interneti, të cilat nuk janë pronë e operatorit ose të licencuara për të, janë të njohura në uebsajti.
  • Përdorimi i paautorizuar i kësaj faqeje interneti mund të shkaktojë një pretendim për dëmshpërblim dhe/ose të jetë një vepër penale.
  • Sajtet tona përmbajnë lidhje me sajte të tjera që lejojnë përdoruesit të largohen nga faqet tona. Këto lidhje janë dhënë për lehtësinë tuaj për të ofruar informacione të mëtejshme. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë, politikat ose përmbajtjen e faqeve të tilla të internetit.
  • Përdorimi juaj i kësaj faqeje interneti dhe çdo mosmarrëveshje që lind nga përdorimi i tillë i faqes në internet i nënshtrohet ligjeve të Indisë.

Duke përdorur këtë faqe interneti dhe shërbimet e ofruara prej tij, ju pranoni Termat dhe Kushtet e përcaktuara më sipër. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me të njëjtën gjë, atëherë ju lutemi na kontaktoni duke dërguar një email në [email protected] ose duke përdorur këtë faqe .

Paul King

Paul King është një historian i pasionuar dhe eksplorues i zjarrtë, i cili i ka kushtuar jetën e tij zbulimit të historisë magjepsëse dhe trashëgimisë së pasur kulturore të Britanisë. I lindur dhe i rritur në fshatin madhështor të Yorkshire, Paul zhvilloi një vlerësim të thellë për historitë dhe sekretet e varrosura brenda peizazheve të lashta dhe monumenteve historike që mbulojnë kombin. Me një diplomë në Arkeologji dhe Histori nga Universiteti i njohur i Oksfordit, Paul ka kaluar vite duke u gërmuar në arkiva, duke gërmuar vende arkeologjike dhe duke nisur udhëtime aventureske nëpër Britani.Dashuria e Palit për historinë dhe trashëgiminë është e dukshme në stilin e tij të gjallë dhe bindës të të shkruarit. Aftësia e tij për të transportuar lexuesit pas në kohë, duke i zhytur ata në tapiceri magjepsëse të së kaluarës së Britanisë, i ka dhënë atij një reputacion të respektuar si një historian dhe tregimtar i shquar. Nëpërmjet blogut të tij tërheqës, Paul i fton lexuesit që t'i bashkohen atij në një eksplorim virtual të thesareve historike të Britanisë, duke ndarë njohuri të hulumtuara mirë, anekdota magjepsëse dhe fakte më pak të njohura.Me një besim të fortë se të kuptuarit e së kaluarës është çelësi për të formësuar të ardhmen tonë, blogu i Paul shërben si një udhëzues gjithëpërfshirës, ​​duke u paraqitur lexuesve me një gamë të gjerë temash historike: nga rrathët enigmatikë të lashtë prej guri të Avebury deri te kështjellat dhe pallatet madhështore që dikur strehonin mbretërit dhe mbretëreshat. Nëse jeni një i kaliturentuziast i historisë ose dikush që kërkon një hyrje në trashëgiminë magjepsëse të Britanisë, blogu i Paul është një burim i nevojshëm.Si një udhëtar me përvojë, blogu i Palit nuk kufizohet në vëllimet e pluhurosura të së kaluarës. Me një sy të mprehtë për aventura, ai shpesh fillon eksplorimet në terren, duke dokumentuar përvojat dhe zbulimet e tij përmes fotografive mahnitëse dhe rrëfimeve tërheqëse. Nga malësitë e thyera të Skocisë deri në fshatrat piktoreskë të Cotswolds, Paul merr lexuesit me vete në ekspeditat e tij, duke zbuluar gurë të çmuar të fshehur dhe duke ndarë takime personale me traditat dhe zakonet lokale.Përkushtimi i Paul për promovimin dhe ruajtjen e trashëgimisë së Britanisë shtrihet edhe përtej blogut të tij. Ai merr pjesë aktive në nismat e konservimit, duke ndihmuar në restaurimin e vendeve historike dhe edukimin e komuniteteve lokale për rëndësinë e ruajtjes së trashëgimisë së tyre kulturore. Nëpërmjet punës së tij, Pali përpiqet jo vetëm të edukojë dhe argëtojë, por edhe të frymëzojë një vlerësim më të madh për tapiceri të pasur të trashëgimisë që ekziston rreth nesh.Bashkohuni me Paul në udhëtimin e tij magjepsës nëpër kohë ndërsa ai ju udhëzon për të zhbllokuar sekretet e së kaluarës së Britanisë dhe për të zbuluar historitë që formuan një komb.